Artvinliler Vakfı

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Burs Duyurusu. Artvinliler Vakfının organize ettiği ve seçkin davetlilerin katılımıyla Efendimizi anma programı çerçevesinde gönül dostlarımız biraraya geldi. SEN YOKTUNHz Ademdeydi nurun.Önce cennet.Sonra yer yüzünü sereflendirdin.Adem nuruna affedildiArafat bu affa sahitti. Artvin Kültür ve Turizm Müd. İstanbul Artvinin yoğun göç verdiği illerin başında yer alan bir ilimizdir. Artvinlilerin İstanbulda kurmuş oldukları ilk vakıf Artvinliler Vakfı olmuştur.

OVERVIEW

The web page artvinlilervakfi.org presently has an average traffic classification of zero (the lower the better). We have parsed nineteen pages inside the web page artvinlilervakfi.org and found two websites linking to artvinlilervakfi.org. There are one contacts and locations for artvinlilervakfi.org to help you contact them. The web page artvinlilervakfi.org has been online for eight hundred and seventeen weeks, eleven hours, fifty-six minutes, and thirty-two seconds.
Pages Parsed
Links to this site
Addresses
Online Since
Nov 2008

ARTVINLILERVAKFI.ORG TRAFFIC

The web page artvinlilervakfi.org is seeing variant levels of traffic all over the year.
Traffic for artvinlilervakfi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for artvinlilervakfi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for artvinlilervakfi.org

ARTVINLILERVAKFI.ORG HISTORY

The web page artvinlilervakfi.org was first recorded on November 05, 2008. As of today, it is eight hundred and seventeen weeks, eleven hours, fifty-six minutes, and thirty-two seconds young.
REGISTERED
November

AGE

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO ARTVINLILERVAKFI.ORG

Milli İrade Platformu

BU DÜNYADA HEPİMİZ MUHACİRİZ! BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN EVET. MİLLETİN KADERİNİ MİLLETİN KARARI BELİRLER. Milli İrade Platformu, millli iradenin gücüne yürekten inanan yüzlerce sivil toplum kuruluşundan oluşuyor. Şimdi siz de bu güce katılın.

WHAT DOES ARTVINLILERVAKFI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of artvinlilervakfi.org Mobile Screenshot of artvinlilervakfi.org Tablet Screenshot of artvinlilervakfi.org

CONTACTS

cafer avci

hasanpasa istanbul

istanbul, kadikoy, 34722

TR

ARTVINLILERVAKFI.ORG SERVER

I diagnosed that a single root page on artvinlilervakfi.org took one thousand five hundred and forty-seven milliseconds to load. We could not discover a SSL certificate, so in conclusion our crawlers consider this site not secure.
Load time
1.547 sec
SSL
NOT SECURE
IP
5.2.84.41

NAME SERVERS

dns7.reliablesite.net
dns8.reliablesite.net

SERVER SOFTWARE AND ENCODING

We caught that this domain is using the Microsoft-IIS/8.5 operating system.

SITE TITLE

Artvinliler Vakfı

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The web page states the following, "Artvinliler Vakfının organize ettiği ve seçkin davetlilerin katılımıyla Efendimizi anma programı çerçevesinde gönül dostlarımız biraraya geldi." I viewed that the web page also stated "Adem nuruna affedildiArafat bu affa sahitti." They also said " Artvin Kültür ve Turizm Müd. İstanbul Artvinin yoğun göç verdiği illerin başında yer alan bir ilimizdir. Artvinlilerin İstanbulda kurmuş oldukları ilk vakıf Artvinliler Vakfı olmuştur."

SEE SUBSEQUENT WEB PAGES

Artvinli Makina

Et ve Köfte İşleme Makinelerinde Lider Marka. Artvinli İnegöl Köfte Form Makinası. Artvinli Universal Köfte Form Makinası. Manuel Köfte Aparatı - 3 lü Takım. Et ve Köfte İşleme Makinalarında Lider Marka. 90 224 236 38 49. 90 224 239 92 35. 90 552 574 98 97.

Activity Stream - ArtvinArtvin HaberleriArtvin Videoları Artvin Resimleri

Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz.

Artvin Medya Haber Borçka Hopa Arhavi Murgul Yusufeli Ardanuç

WordPress sitelerine dev bot saldırısı gerçekleşti, işte alabileceğiniz birkaç önlem. WordPress sitelerine dev bot saldırısı gerçekleşti, işte alabileceğiniz birkaç önlem. TKDK - Kırsal Turizm Kursu. Sitemizin önceki versiyonu için Tıklayınız. CHP Artvinde İlk Aday İsmet BAŞAR.

T.C. Artvin Özel İdaresi Web Sayfası

İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürü. Etüt Plan Ve Proje Müdürü. Sağlık, Ruhsat Ve Denetim Müdürü. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü. İmar Ve Kentsel İyileştirme Müdürü. İlçelere Göre İl Genel Meclis Üyeleri. İl Encümen Üyesi - Selman GÜNEY. İl Encümen Üyesi - Muhammet ÇAKMAK. İl Encümen Üyesi - Furkan ÇAKMAK.